over ons

Over Ons

 Door onze jarenlange ervaring met het maken van (medische ) echo’s van de baby zijn we in staat uw baby prachtig in beeld te brengen. Wij nemen alle tijd om in een prettige en ontspannen sfeer uw baby in beeld te brengen in een zeer comfortabele omgeving.

Wat kunt u zien? We kunnen u al veel van uw baby laten zien en antwoord geven op vragen als: Wat doet mijn kindje in de buik? Is het een jongetje of een meisje? Kijkt het ons aan? Heeft het de hik? Drinkt het kindje? Hoe ziet het hartje eruit of het maagje, niertjes, handjes en voetjes? Heeft het al haar? Vragen die allemaal beantwoord kunnen worden.

Zo krijgt uw zwangerschap nog meer betekenis voor u en uw partner. De beelden worden op  USB-stick vastgelegd, zodat u een blijvende en tastbare herinnering aan uw zwangerschap meeneemt. U krijgt vanzelfsprekend professionele en gedetailleerde uitleg waardoor u uw kindje nog beter leert kennen en uiteraard bewonderen! Het kan, onverhoopt, gebeuren dat er iets mis is met de gezondheid van uw baby. In dat geval nemen we contact op met uw verloskundige of arts. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u. Gelukkig komt dit weinig voor en u kunt zich dus verheugen op een fantastische ontmoeting met uw kindje.